Raw food – Raw taco-jar

Åååh, idag har vi testat världens godaste grej – raw taco-jar. Receptet kommer från dagens SvD och du hittar det här. Rekommenderas verkligen! Dessutom fick vi användning för burkarna som vi köpte när vi skulle konservera frukt i somras. Win-win. 👍
Ok, det var lite tidskrävande med allt som skulle mixas, så den snabba varianten är att bara göra själva “köttfärsen”, eller rättare sagt basen på valnötter, solrosfrön och kryddor, samt kryddblandningen bestående av spenat, koriander och persilja för att sedan blanda med färdig tomatsalsa och créme fraiche (eller mjölkfritt alternativ). Testa gärna med guacamole till, för det kommer jag att köra nästa gång.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/542/82418916/files/2015/01/img_0003.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/542/82418916/files/2015/01/img_0001.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s