Fredagsmys

Idag tog vi en spontan aw med en kompis till min kille, och kompisens fru. Supertrevligt! Man ska vara spontan och inte boka upp för mycket – just för att kunna göra sådana här saker. Planerar man för mycket blir det bara en stressfaktor till slut, så därför försöker jag alltid ha så mycket plats som möjligt för att kunna göra det jag vill, just nu – och ta tillvara på de möjligheter som kommer upp. Livet handlar om att leva och känna – inte planera in i oändlighet (bara det som är viktigt).

Efter aw:n var vi superhungriga så då gick vi förbi affären och köpte färsk pasta. Väl hemma slängde jag ihop en 10 minuters-sås bestående av 1 dl vin, 1 dl vatten, grönsaksbuljong, 1 dl grädde och 1 dl cheddarost – och salt och peppar (svart & cayenne) såklart. Koka ihop och blanda med pastan. Toppa ev med lite extra ost. Njut.

Tog ingen bild – det hann jag inte, så här kommer istället ett vintips. Ekologisk Rioja! 👍

2015/01/img_0046.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s