Tjugondag Knut – Julgransplundring med pesto

Buhu… Nu är julen slut och vår gran är så himla fin så jag vill inte slänga ut den! Den barrar liksom inte ens än. Lägger upp en bild på den så att jag har kvar den i mitt minne, länge.

2015/01/img_0051.jpg

Julgransplundring och julgransplundring… Har iaf plockat ner allt utom granen och i skrivandes stund, tagit en efter-middagen-paus framför Netflix. Har ätit pasta med ostsåsen från i fredags två dagar till lunch nu, så det var dags för lite andra smaker. En billig variant av pesto fick det bli, tillsammans med en feta-avokado-sallad. Älskar kombinationen fetaost-avokado-pesto, och det bästa av allt idag var att det blev en stor laddning som räcker i flera dagar!

Tog inspiration av det här receptet, men istället för pinjenötter hade jag solroskärnor och istället för parmesan eller pecorino hade jag cheddarost. Blev supergott! Kom ihåg att smaka av din färdiga pesto för att se till att alla smaker är lika framträdande. Annars, häll på mer av den smaksättare som är svagare än de andra. Jag freebasade totalt, så idag blir det inga måttangivelser – bara foton!

2015/01/img_0050.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s