Om mig

Jag heter Matilda, är 36 år och bor med världens bästa man och världens finaste dotter (Disa f.160628) i Stockholm. Älskar – förutom att laga mat – livet, min familj och mina vänner, dans, musik och att resa – och mitt jobb som managementkonsult inom prissättning.

I den här bloggen delar jag med mig av bra, enkla och hälsosamma recept för bebisar men även för större barn och föräldrar. Mat är den viktigaste beståndsdelen i ett friskt och hälsosamt liv, och det ska vara gott och enkelt att laga!

Den här sidan startade på riktigt när Disa fyllde sex månader och med det började äta “vanlig” mat. Jag har ett stort intresse för hälsa och hur man kan leva förebyggande för att minska risken för sjukdomar senare i livet.

Vi försöker äta så hälsosamt det bara går och lagar det mesta från grunden här hemma för att undvika processad mat och onödiga tillsatser. Anledningen till mitt stora intresse har sin bakgrund i ärftlighet till diabetes och att att jag märker hur mycket bättre jag mår av att äta bra mat. Att jag även fått med min man på tåget har att göra med att han gjort illa handleden av en överansträngning och märkte en stor förbättring först när han lade om kosten.

Älskar att laga mat och vill ju dessutom att Disa (vår lilla tjej) ska få äta bra och god mat som är lagad från grunden. Om jag också kan inspirera andra till att laga bra mat till sina barn hopassande jag kunna bidra till fler friska barn (och föräldrar) där ute!

img_2689

IMG_3413

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s